Останні новини

Грубе затримання мотоцикліста обійшлося поліцейському в $180 000 (відео)

За грубі порушення правил дорожнього руху в США поліція не тільки наздоганяє мотоциклістів для виписування штрафів, але іноді і ... застосовує силові методи для їх затримання. В останньому випадку іноді доводиться дорого розплачуватися.


Хоча в США поліцейські мають багато прав щодо підтримання порядку на вулиці в рамках правового поля, іноді і вони перегинають планку, за що несуть відповідальність відповідно до законів, без будь-яких спроб "відмазати" свого товариша з боку колег по службі. На відео показаний випадок переслідування поліцейським мотоцикліста, який багаторазово порушував правила дорожнього руху.

Результатом тривалого переслідування стала "жорстка" зупинка мотоцикліст на одному з перехресть. У поліцейського просто не витримали нерви - і він ззаду наїхав на мотоцикл, в результаті чого мотоцикліст впав. Але і це ще не кінець. Після цього поліцейський вийшов з машини і вдарив мотоцикліста в груди ногою, потім під "дулом" пістолета одягнув на мотоцикліста наручники.

Підсумком такого затримання стали переломи ребра і ключиці у мотоцикліста. Це стало причиною судових розглядів, в результаті яких поліцейського звільнили з роботи. Також було винесено вирок про виплату мотоциклістові шкоди, який прирівняли до $ 180 000.

Джерело