Останні новини

Як ефективно позбутися мишей в будинку за допомогою ... свіжого дихання

У народі кажуть, що «під кожною стріхою свої миші». І дуже часто виявляються праві. Буквально. Дрібні гризуни - часті гості і в приватних будинках і дачах, і в хрущовках, і в багатоповерхових «панельках». Помітили присутність непроханих гостей? Спокій: можна обійтися навіть без отрути. Це просте і несподіване засіб допоможе прогнати мишей надовго. Чи не нашкодивши при цьому іншим домочадцям.

Несподіваний і ефективний спосіб, як прогнати мишей з дому
Гризуни стають проблемою подвійно, якщо під вашою дахом живуть цілком легальні домашні улюбленці. Так, коти можуть (і повинні б) ловити мишей і приносити їх господарям в знак любові і визнання. 

Але якщо справа дійде до застосування отрути для шкідників, ваші улюбленці також потрапляють в зону ризику. Але рішення є. Виявляється, комбінація цілком собі нешкідливих інгредієнтів може змусити мишей забути дорогу в ваш будинок. Але при цьому залишити їх в живих.


Як позбутися мишей за допомогою м'ятних таблеток для свіжого дихання

Щоб приготувати відлякує суміш для мишей, вам знадобляться:
1. ятні таблетки для свіжості дихання;
2. Засіб для миття посуду;
3. Пластиковий пакет;
4. Молоток;
5. Флакон з розпилювачем

Крок 1

М'ятні таблетки покладіть в пластиковий пакет і молотком розкришите їх до дрібної пудри.

крок 2

Частина м'ятною пудри розсипте в тих місцях, де бачили мишей.

крок 3

Ще дві столові ложки м'ятною пудри насипте у флакон з пульверизатором. Туди ж залийте дві склянки гарячої води і одну столову ложку засобу для миття посуду. Добре збовтайте.

крок 4

Засіб розпорошите на двері і під ними, на порозі, підвіконнях, по периметру кімнати, в кутах і інших місцях, де можуть з'явитися несподівані сірі гості. А весь секрет у тому, що миші, як виявляються, не переносять запах перцевої м'яти. Так що це просте і ароматне рішення змусить їх триматися подалі від вашого будинку і знайти собі інше місце для нелегального проживання.