Останні новини

Порошенко розповів, які Україні треба вирішити питання на шляху до безвізового режиму з ЄС

За словами президента, робота над безвізовим режимом має бути пріоритетом роботи всіх гілок влади.Адміністрація президента України Порошенко:

У нас абсолютно чіткі завдання У вівторок, 16 червня, президент України Петро Порошенко поставив завдання до 17 серпня підготувати оновлений звіт про виконання рекомендацій Єврокомісії.


Він підкреслив, що робота над безвізовим режимом має бути пріоритетом роботи всіх гілок влади. Читайте також: Порошенко відвів три місяці для вирішення завдання безвізового режиму з ЄС "Завдання, які стоять перед нами, які записані у план, є абсолютно чіткими і конкретними", - заявив глава держави.

"Виконання плану вимагає чіткої і злагодженої роботи уряду, Верховної Ради, профільних відомств і РНБО, особливо в прийнятті та впровадженні низки законів", - сказав Порошенко. Читайте також: Україна готується до глобальної перевірки задля отримання безвізового режиму з ЄС – Порошенко Петро Порошенко вважає, що необхідно звернути увагу на пріоритетність вирішення таких питань: створення моделей первинної ідентифікації фізичних осіб та інтегрованого управління кордоном, яке передбачає включення пунктів пропуску до бази даних Інтерполу, комплексне вирішення питання поліпшення умов мігрантів і біженців та вироблення єдиного підходу до реформування системи правоохоронних органів. Читайте також:

Гучні кримінальні справи, таємничі дипломатичні маневри та безвізовий режим з ЄС – повне інтерв'ю з Клімкіним Крім того, президент висловив сподівання, що вже цього тижня Верховна Рада прийме низку законів щодо змін у закон про прокуратуру, закони про національну поліцію та реформування правоохоронних органів. "Просив би разом з СБУ максимально приділити увагу впровадженню нормативно-правового регулювання у сфері захисту свідків", - сказав Порошенко.

 Нагадаємо, що Петро Порошенко незадоволений, як Україна рухається до безвізового режиму з ЄС.

Джерело:http://tsn.ua/