Останні новини

Потерпілий розповів подробиці стрільби по дітям у Київській області (відео)

Хлопчик показав на камеру сліди від пострілів

12-річний Валя, в якого стріляв охоронець елітного особняка в Київській області, розповів подробиці події.
"Там був охоронець, він щось там копався. Я почув якийсь звук. Він взагалі нічого не попереджав, стріляв, нічого не кажучи. Я почув спочатку звук, а потім, коли був у воді, відчув біль", - розповів постраждалий хлопець.
Він також показав на камеру сліди від пострілів.

Батько пораненого хлопця заявив, що шокований тим, що сталося. "Проникаюче поранення правої сідниці, діаметр 3-4 мм, стан задовільний. Добре, що потрапили в сідницю", - розповів батько хлопчика.

За його словами, після інциденту його запросила в особняк сімейна пара, яка назвала себе господарями, і все заперечувала. Охоронця чоловік теж бачив.

Як повідомлялося, 15 червня охоронець особняка відкрив стрілянину по дітях, купавшимся в озері поблизу Козина Обухівського Району Київської області. Діти перепливли озеро на протилежний берег, щоб попірнати з пірсу. В цей час по ним почалася прицільна стрільба: 12-річний хлопець відбувся синцями.


Власником особняка є Георгій Мазуров, колишній заступник директора "Укрспецекспорту" - держкомпанії, що займається торгівлею зброєю.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу - умисне легке тілесне ушкодження. Винному загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Джерело:https://ukr.media/