Останні новини

На Луганщині підірваний залізничний шляхопровід (фото)


Близько 02:00 ночі за кілька кілометрів від лінії розмежування на контрольованій Україною території Луганщини бойовики підірвали шляхопровід.



Близько 2 години ночі був підірваний шляхопровід із залізничними шляхами біля населеного пункту Попасна, що на контрольованій Україною території Луганської області за кілька кілометрів від лінії розмежування. За попередніми висновками фахівців, причиною вибуху став вибуховий заряд, заздалегідь встановлений бойовиками незаконних збройних формувань. На місці інциденту виявлені сліди спрацьовування не менше шести вибухових пристроїв, які були закладені зверху і знизу шляхопроводу. Крім того, фахівці виявили наслідки детонації артилерійських снарядів, які також були встановлені поруч з вибухівкою", - повідомляє прес-центр АТО.








Керівництво антитерористичної операції вважає підрив "цілеспрямованим виведенням з ладу об'єкту транспортної інфраструктури". У прес-центрі АТО також повідомили, що цей факт зафіксували спостерігачі ОБСЄ. Рух по залізниці планують відновити до кінця суботи.

Джерело:https://ukr.media/