ЯК САМОСТІЙНО ПРИГОТУВАТИ СМАЧНЕ МОРОЗИВО
Хто ж не любить побалувати себе смачним морозивом? Зараз, звичайно, придбати його в магазині простіше простого. Але хто знає, що міститься в улюблених ласощах дітей і дорослих. Тому в статті я розповім, як швидко приготувати смачне морозиво в домашніх умовах.
Вам знадобиться:
Вам знадобиться:
- - молоко;
- - молоко сухе;
- - цукор;
- - вершки 35%;
- - цукор ванільний;
- - кукурудзяний крохмаль.
Інструкція
1. Візьміть каструлю не дуже великого розміру і дуже ретельно перемішайте в ній 90 грам цукру і 35 грам сухого молока. Вливайте туди 250 мл молока, не припиняючи помішувати.
2. В окремій маленькій мисці розчиніть 10 грам кукурудзяного крохмалю в 50 мл молока.
3. Поставте каструлю на плиту, налаштувавши середню потужність, дочекайтеся, коли молоко закипить, і додайте туди розчинений крохмаль. Все добре заважайте до тих пір, поки маса не стане густою і трохи в'язкою.
4. Приберіть каструлю з плити. Акуратно процідіть суміш і накрийте її харчовою плівкою. Залиште майбутнє морозиво остигати.
5. Попередньо охолоджені вершки ретельно збийте в окремій чашці. Додайте їх в уже повністю остигнула молочну масу, все дуже добре перемішайте
6. Тепер поставте цю суміш в морозилку і через кожні 20 хвилин витягуйте, щоб перемішати.
7. Тепер, коли морозиво вже охолоне, можете витягти його.
Покладіть готове ласощі в паперові стаканчики, і через пару годин морозиво перетвориться в пломбір!
СМАЧНОГО!!!