Продукти харчування які ні в якому разі не можна гріти в мікрохвильовці
Не всі продукти харчування можна просто взяти і розігріти в мікрохвильовій печі. Багато з них можуть втрачати свої корисні властивості, а деякі і зовсім виділяти отруту. Тому, важливо знати, які продукти не варто гріти в мікрохвильовці.
У цей список входять вісім продуктів, які під час розігріву в мікрохвильовці втрачають свої корисні речовини і вітаміни, а деякі і зовсім стають шкідливими для здоров'я.
У грудному молоці при підігріві в мікрохвильовій печі підвищується ризик утворення кишкової палички.
Брокколі втрачають близько 97% корисних вітамінів і мікроелементів.
Часник після прогріву в мікрохвильовій печі втратить свої протиракові властивості.
У замороженому м'ясі підвищиться ріст бактерій, а також руйнуються вітаміни.
Білкові продукти (яйця, сир, риба) втратять свою основну складову – білок.
Глюкоза в заморожених овочах при нагріванні перетвориться в канцероген.
Їжа в плівці або контейнері забруднена токсинами упаковки.
Не можна гріти в мікрохвильовці продукти в щільній оболонці (зразок яєць, помідорів, кавуна або дині), так як це призведе до їх вибуху.