Останні новини

В Лівані 12-річна наречена вийшла заміж за чоловіка у декілька разів старше (відео)


Це 12-річна наречена з Лівану і її наречений.

Відео, на якому дівчинка у весільному платті позує поруч з чоловіком у декілька разів старше за неї, шокує. Це 12-річна наречена з Лівану і її наречений. Пара робить весільні знімки на березі моря, а люди навколо шепочуться і зупиняються подивитися. Багато перехожі в обуренні і висловлюють свою думку про "педофіла".

Ролик уже зібрав більше двох мільйонів переглядів. На щастя, він був лише постановкою і знятий ліванською некомерційною організацією KAFA, щоб показати, як експлуатують дівчаток.

В Лівані і ряді інших країн батько може дати свою згоду на заміжжя доньки по виконанні 9 років. Самі дівчатка можуть вступати в шлюб в 14 років.

У KAFA хотіли показати гірку статистику. Одна з трьох дівчаток з бідної сім'ї виходить заміж у віці до 18 років. Третина з них стають дружинами до 15 років. Часто вони стикаються з насильством в сім'ї і потім кінчають життя самогубством або гинуть при попередніх пологах.


До речі, в Норвегії 2014 рік інтернет шокувала новина про те, що 12-річна дівчинка готується вийти заміж за 37-річного нареченого. Наречена почала викладати в інтернеті знімки зі своїми приготуваннями до церемонії. Благо, пізніше виявилося, що це соціальна акція і дівчинка сказала "ні" біля вівтаря.

Таким чином правозахисна організація просила звернути увагу на проблему ранніх шлюбів, жертвами яких стають саме дівчинки.


Джерело