Останні новини

Шепелєв повернувся до свого сина в Болгарію

Цивільний чоловік Жанни Фріске, яка пішла з життя після тривалої хвороби, повернувся до сина в Болгарію.

У зв'язку з трагічною смертю Жанни Фріске під пристольну увагу преси потрапили всі її близькі. Правда, найбільше дісталося її цивільному чоловікові телеведучому Дмитру Шепелєву. За трагічним збігом обставин, його не було поруч зі співачкою в момент її смерті: разом з сином Платоном він полетів у Болгарію. Причому повернутися в Москву телеведучий зміг лише в ніч перед похороном, пропустивши панахиду за коханою.
А тепер, як виявилося Шепелєв знову покинув столицю і повернувся на болгарський курорт де на даний момент відпочиває його дворічний син Платон з батьками телеведучого. Про те, що цивільний покинув столицю повідомив відомий музичний продюсер Євген Фрідлянд. Він розповів у соціальній мережі про зустріч з Дмитром Шепелєвим, а в посаді своїм розташуванням він вказав місто Равда, що знаходиться поблизу від Бургаса.

"Зараз на рецепшині зустрів Діму Шепелєва. Тримається молодцем! Висловив співчуття і сказав, що мені дуже не подобається, що влаштували, типу, співчуваючі ЗМІ, родичі і друзі! Каже, що просто страшно боїться включити інтернет і російське ТБ! Втік від всього цього без оглядки! А Платон, синочок, хороший такий – круглолиций богатир.... І він з ним за ручку. Ні на крок не відпускає...", – поділився Фринлянд з громадськістю на Facebook.

Є припущення, що цивільний чоловік співачки не просто так поспішив покинути столицю. За деякими даними, він не просто поспішав до сина, але і бажав втекти від родичів Жанни Фріске, з якими у нього завжди не складалися відносини. Зокрема, Шепелєва не раз звинувачували в тому, що він втік від вмираючої дружини, а також поки телеведучого не було, в столиці обговорювалося, що він заощаджував гроші на лікуванні вмираючої дружини і взагалі користувався її ім'ям.

Так, наприклад, коментуючи в пресі, смерть дочки батько Фріске не розповів журналістам подробиці виїзду зятя за кордон. На питання, навіщо поїхав Дмитро Шепелєв, Володимир Борисович відповів: "Це його запитаєте, це не до мене!" При цьому, тато співачки не приховуючи, заявляв, що ще не знає, чи буде підтримувати відносини з коханим покійної дочки.

Разом з цим, сусіди, які спостерігали за життям сім'ї Фріске, розповіли, що союз Жанни з Дмитром батьки співачки сприйняли непросто. Склалася думка, що Жанна дуже багато працює, Дмитро ж нібито заробляє менше і використовує популярність Фріске. За словами сусідів,  батько Фриске намагався відрадити доньку від швидкого рішення пов'язати  життя з Дімою, наводив багато доводів "проти". Також є інформація, що і в заміському будинку, Дмитро Шепелєв теж не був частим гостем.

Нагадаємо, що знаменита співачка пішла з життя 15 червня. За день до відходу з життя Жанни Фріске Дмитро Шепелєв поїхав відпочивати з сином в Болгарію. На прощанні з Жанною в "Крокус Сіті холі" його не було. Він прибув на похорон, пояснивши свою відсутність на панахиді тим, що йому було не з ким залишити сина.

Після прильоту до Москви він максимально скоротив свої появи на публіці. При цьому, не відповідаючи на випади на свою адресу, Дмитро Шепелєв тримався гідно. Він не вважав за потрібне пояснювати, що відбувається зараз у його душі, проте своєю поведінкою явив приклад справжньої мужності, граничної коректності і турботи про близьких. Після похорону Жанни Фріске 18 червня, які пройшли на Ніколо-Архангельському кладовищі, Дмитро Шепелєв жодного разу не з'являвся на публіці і не давав інтерв'ю ЗМІ.

Джерело:https://ukr.media/