Останні новини

Справжня патріотка: Кароль стала на коліна на сцені Лондона і заспівала гімн України (відео)

Глядачі, що прийшли на концерт народної улюблениці у вишиванках і з українськими прапорами, підтримали співачку зі сльозами на очах.

Популярна українська співачка Тіна Кароль тріумфально виступила в Лондоні. Сольний виступ співачки відбувся в британському концертному залі TROXY.

Артистка представила прем'єру своєї сольної програми "Вибране", лейтмотивом якої стали кращі номери всіх її сольних концертів за 10 років на сцені. Свій ювілейний тур співачка присвятила своїм глядачам.

Зі сцени британського концертного залу звучали найкращі хіти Кароль: "Здатися ти завжди встигнеш", "Пам'ятаю", "Життя триває", "Намалюю тобі зорі", "Я все ще люблю", "Україна - це ти".

"Любити і прославляти свою країну, де б я не виступала - це моє покликання", - сказала співачка перед виконанням пісні "Роди, Боже" з музичного фільму "Різдвяна історія".

Артистка тричі виходила на біс. Під бурхливі овації в одному з найбільших концертних залів Лондона Кароль виконала гімн України. Співачка не змогла втриматися і стала на коліна прямо на сцені.

Глядачі, що прийшли на концерт народної улюблениці у вишиванках і з українськими прапорами, підтримали співачку зі сльозами на очах.

"Наші душі переповнює гордість - в Україні є співачка, яка стала в усьому світі символом вільної і красивої країни", - пише в соціальній мережі Instagram одна з глядачок концерту Аліна Пономарьова.

"Це був найкращий концерт, на якому мені вдавалася побувати. Я немов повернувся до себе на батьківщину! Неймовірний концерт, найсильніша енергетика", - пише Артем Захаренко в Facebook.


Тіна Кароль багато спілкувалася з глядачами під час концерту. Вона розповідала про різдвяний фільм, повторювала, як важливо любити і цінувати коханих, а також поважати ту країну, в якій ти живеш.

"Поки живі наші традиції - жива країна", - сказала Тіна на концерті.

Джерело:https://ukr.media/